• SchoolΜια Ομάδα Συνεργασίας Εκπαιδευτικών (ένας/μία εκπαιδευτικός από κάθε σχολείο), με στόχο την ανίχνευση και την ανάλυση ιδιαίτερων προβλημάτων των μαθητών/τριών του σχολείου τους (μαθησιακών, οικογενειακών, κοινωνικών) την ανταλλαγή ιδεών, την ανάπτυξη και την αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων τις οποίες θα προτείνουν στα σχολεία τους με σκοπό την βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

  • e-SchoolΤο σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και διοικητικούς υπαλλήλους Σχολικών Μονάδων που επιθυμούν να μάθουν να χειρίζονται την εφαρμογή του ηλεκτρονικού σχολείου e-School.

    Υπεύθυνη Μαθήματος: M.Sc Χαρπαντίδου Ζαχαρούλα

  • e- Σχ. Σύμβουλος Θεολόγων ΑΜΘΤο μάθημα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς (Θεολόγους και άλλων ειδικοτήτων) που εργάζονται στα σχολεία της Περιφέρειας ΑΜΘ. Πρόκειται για βοηθητικό-συμβουλευτικό εκπαιδευτικό υλικό.(Υπεύθυνος Μαθήματος: δρ Αντώνιος Χατζόπουλος, Σχολικός Σύμβουλος Θεολόγων Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης)


  • Σκοπός της ενότητας είναι η επιμόρφωση των Στελεχών της Εκπαίδευσης σε θέματα Διοίκησης της Εκπαίδευσης, η ανταλλαγή απόψεων και η αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών. Η ενότητα αποτελείται από επτά θεματικές κατηγορίες και καλύπτει το χρονικό διάστημα Οκτώβριος 2011 - Μάρτιος 2012. Στη συνέχεια το υλικό θα παραμείνει διαθέσιμο για κάθε ενδιαφερόμενο και θα εμπλουτίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.